Cine suntem?

Alpreco - Turnătorie pe bune!

În anul 2010, după ce am lucrat în industria de turnătorie de 30 de ani, am decis să îmi continui cariera prin debutul propriei mele firme. Alpreco și-a început existența în Buzău unde, împreună cu cei 10 angajați de atunci, am dat startul unei companii care a are în vizor nevoile clienților.
Încă de la început, am pus mult acent pe angajații noștri și gradul lor de competență și seriozitate. De aceea, am ales să îi creștem personal, prin training-uri interne și calificare profesională. În acest mod, suntem cerți că produsele finale sunt calitative, durabile și exact pe placul clienților noștri.

De-a lungul anilor am țintit din ce în ce mai sus ajungând să clienți precum RomArm, Compania de Producție Feroviară Buzău, Vae Apcarom, dar și să facem piese de export pentru companii din Italia. Mai mult, aceasta a fost și o motivație în plus de a ne extinde gama de produse și servicii pe care le livrăm.
În prezent, ne desfășurăm activitatea în două hale principale, de 500 m2 respectiv 700 m2, turnând orice piesă unicată sau de industrie cu greutatea de sub 400 KG. De la piese de uzură pentru balastiere, la fontă specială rezistentă la uzură abrezivă, ne mulăm pe nevoile și specificările dumneavostră pentru a vă satisface orice nevoie.
Pe viitor, plănuim să ne continuăm activitatea cu aceeași seriozitate și calitate, dar și să ne extindem domeniul de activitate prin introducerea unei linii de turnare de aluminiu la joasă presiune. În acest mod, vrem să le arătăm partenerilor noștrii că stagnarea nu este o opțiune și că în continuare vrem să putem satisface nevoile oricărui client.

Mircea Dobrotă – fondator

Strategia noastră

Tehnologie de varf:

De la cuptoarele electrice folosite și până la spectrometrele ce asigură constanța și calitatea fontelor, am investit peste €1.000.000 în utilarea turnătoriei

Personal calificat

Ne alegem numai oameni cu experiență de muncă relevantă și pe măsură pentru a asigura calitatea serviciilor

Idei și soluții inovative

Monitorizăm constant toate inovațiile ce apar pe piață pentru a le înțelege și implementa în serviciile furnizate de noi.

Turnătorie Românească de calitate

Rezultatele noastre

Lider Național În Domeniul Turnătoriei

PIESE PRODUSE
CLIENȚI
ACREDITĂRI

APELEAZĂ LA SERVICIILE NOASTRE

SOLICITĂ O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Discută cu un consultant despre ambițiile și provocările tale pentru a ne ajuta să-ți creăm o ofertă personalizată și optimizată nevoilor tale.

MĂRTURII

img16.jpg

Working with BuildWall is a pleasure, as working with high-class professionals is always a pleasure. I am completely satisfied with my project. I selected BuildWall…

Mary Scott
Manager
img17.jpg

Their reputation is on the highest level and their portfolio speaks for itself. BuildWall is a team of like-minded people who indeed love their job.…

Adam Smith
Accountant
img15.jpg

I selected BuildWall among other companies because of good recommendations I’ve heard. Their reputation is on the highest level and their portfolio speaks for itself.…

Tom Ford
Manager
CLIENȚII NOȘTRI
image122
image123
image-50
image125
image126.png
image127.png

ALPRECO

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată și avantajoasă!